Snickare och påskfirande

Det händer så mycket just nu att jag inte hinner med bloggen. Jag känner ändå att några viktiga händelser måste dokumenteras här.

En härlig vårdag innan påsk åkte jag och Petter tillsammans med våra fäder samt snickare, byggingenjör och hussnubbe ut till ön för att rekognisera. Det var en salig blandning av personligheter och alla hade sina tankar om vår sommarstuga. Summa sumarum blev väldigt bra.

Vi pratade läge, grund, material, utseende och en hel del planering inför bygget. Vi har redan fått ett första utkast på ritningar till bygglovet. Äntligen känns det som att vi har hoppat upp ur snön och skakat loss istapparna ur skägget.

 

 
 

Påsken kom lika snabbt i år som alla andra år. Skillnaden var att förra året låg vi på BB med en nyfödd liten påskbäbis och i år har vi en ettåring (snart) som klättrar och kryper på allt. En riktig solstråle som kan få en att skratta så att tårarna sprutar. Denna påsk firade på sedvanligtvis med mat och umgänge på vår släktgård Holma utanför Vetlanda. Vi var 22 personer varav 8 barn. På påskdagen åkte vi till Petters föräldrar och avnjöt ännu ett dignande påskbord. Därefter var vi väldigt mätta!

 
 
60 kvm - brasa - bus - bygglov - familj - fyrhjuling - grilla - grund - kärlek - påsk - påskbål - ritningar - släkt - svanar
1
Anna K

Va härligt att ni är igång med stugan på riktigt! Är så spännande att följa! Härliga bilder både från ön o Holma! Kramar