Omstyrda planer

Idag skulle vi åkt ut till ön för att mäta in området vi vill bygga på, grilla och få frisk luft men värderprognosen visade regn och blåst. Svärföräldrarna åkte till båten för att rekognisera om det var möjligt att komma ut men tydligen ligger isen kvar men är för tunn att gå på. Inte bra, vi som verkligen skulle behöva göra mer noggranna mätningar.
 
Istället passade min man på att testköra en Tesla. Framtidens elbil med hög prestandard. Det är egentligen jag som är den miljömedvetna i vår familj men när något händer under huven så börjar ögonen blinka och huvudet snurra på han är hemma. Nu är han eld och lågor, hans kollega har varit intresserad länge, och föredelarna är faktiskt många. Jag ska inte sätta mig emot även om bilköp ofta leder till förlust.
 
Jag såg fram emot att få åka och prova sängar på eftermiddagen. IKEAs var prisvärda och sköna men SOVAs var väldigt sköna och dessutom hade de en expedit som la all sin tid på oss. När lillkotten tröttnade och ville åka gav expediten oss 1000 kr rabatt om vi återkom. Kanske blir det en tur dit imorgon igen. Prova sängar är rätt skönt. Dessutom fick vi egna kuddar att provligga med och latte att smutta på under tiden.
 
Svärföräldrarna vann en kokbok som de själva köpt till vårt julklappasspel, de gav den sen till oss och vi tackade inte nej. Tomas Myllymäkis mat är gudomlig och denna kokbok innehöll allt vad "tillbehör" heter. Till kvällen gjorde vi tapas, ur kokboken gjorde vi parmesan- och persiljefyllda champinjoner. Sen gjrode vi våra favoriter chevre chaud, baconlindade daddlar, oliver och pepparrotsfyllda laxrullar. Till det blev det kylskåpsrens på ostar. En väldigt lyxig måltid. Jag ska verkligen slå ett slag för vinet vi drack till. Jag fick det rekommenderat till nyårsmiddagen men vi drack ett annat då. Så, tadaaa, vi hade en flaska över. Vinet är så mjukt och lent, samtidigt spännande och knastrar nästan på tungan. McManis Petite Sirah (nr 6520). Lilleman har somnat men vaknat tre gånger redan, tänder, mardrömmar, utveckling vem vet vad som pågår i hans inre. Hoppas på bra natt med mer sömn än de nätter som redan passerat på nya året. Nu TV-häng!
 
 
 
Bil - Hildingsäng - IKEA - Lyx - Oväder - SOVA - Tapas - Vin
1
Helena

Sötnosar! Vilken mysig lörda ni fick ändå! ❤️❤️❤️

Svar: Ja visst fick vi! Tack för mysigt besök igår!
Sara Jonson