Tjejweekend i Göteborg och årlig släktträff på Holma.

Helgen som gick var fullsmockad med godis för kropp och själ. Det började med en salig massa kramar och en roadtrip till Göteborg från Linköping. Detta efterföljdes av inkvartering hos världens bästa host Nina. En underbart god indisk buffè dukades upp, rosé fyllde glasen och grannarna fick stå ut med babbel till småtimmarna. Lördagen fortsatte i samma anda, god frukost, skratt, sol och bad ut med klipporna och därefter toppade vi eftermiddagen med Hotel Post rooftop poolbar och häng i deras Fatboys.

 

 
 

När vi nästan fått solsting och efter piff och klädbyten var vi sedan alla stassade och laddade för en helkväll i Göteborg. Den avslutades på Mc Donalds med en cheese och en shake.

 
 
 

 

Väl hemma från en oförglömlig helg blev det pusskalas när jag kom innanför dörren. Mannen hade haft en rolig men intensiv helg. Jag är lyckligt lottad som kan åka iväg och ladda batterierna. Dagen efter svirade jag och Ludwig om. Jag bytte klackar till sandaler och slappkläder. Vi drog mot Småländska skogarna och vår underbara släkt och familj.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Clarion Hotel Post - Lantställe - drinkar - fotboll - party - pinglor - road trip - rosé - släkt - småprat - snyggaste - tjejhäng
1
Anna K

Så himla härlig helg ni ser ut att ha haft! Snygga som bara den!!!!
Härlig kontrast med släkt i Småland. Njut!