Arkitektträff

Nu när huset känns klart i tankarna vill man bara flytta in. Dock återstår mycket, mycket jobb. Jag tror dessutom att det är mer jobb än vad vi kan räkna med och någonsin föreställa oss. Det är spännade. En sak som är säker. Den dagen som vi får bygglov klart ska jag skåla i champagne och den dagen vi tar första spadtaget vill jag bada i dito. I veckan spenderade vi två timmar hos arkitekten, vi hade några småfrågor på helheten sen gick vi in på materialval, färger och fick även lite tid till det lilla huset som ska byggas bredvid vårt. Vårt hus består av två liknande huskroppar i nivåer och en lika dan huskropp kommer att utgöra det lilla huset.

Vi kommer att ha ett öppet vardagsrum/kök med vacker utsikt och möjligheter att möblera på flera sätt. Arkitekten har tänkt på allt känns det som, ljusinsläpp, flöden, utrymme, finesser osv. Bilderna visar karta med huskropparna inritade på kartan och även en liten modell på hur huset står på platsen. Fler bilder kommer när ritningarna är klara. Äntligen känns det så bra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Collsteark.se - Husdrömmar - bygglov - champagne - färgval - karta - känsla - ljus
1
Nya huset

Blir ju jättefint ju! Skall bli så spännade att följa. Vi kommer också skåla i champagne, men det målet verkar hela tiden flyttas framåt.