Välkommen sommar!

Anlita en arkitekt! Varför gjorde vi inte detta från början. Allt har sin tid brukar man säga, alla projekt genomgår en process. Att få hjälp av en som vet vilka mått som är minsta möjliga i ett vardagsrum eller hur man ska göra för att få känslan av att sitta ute inomhus är nog alltid att föredra så fort man ska bygga något större än ett rum. Man lär sig av sina misstag helt enkelt, men det kunde varit värre.

Arkitekten (COLLSTE) har lyssnat på alla våra önskemål och försökt att baka ihop dem i en lösning som verkligen känns rätt för platsen. I veckan som kommer ska vi på ett andra besök och sen kanske vi kan skicka in bygglovshandlingar för andra gången. Nu är vi nära! Bilder på huset kommer nästa uppdatering.

 

Helgen som gick var fantastik ur vädersynpunkt men resulterade även i härliga stunder med vänner och djur (Ludwig tog tillfället i akt att gosa med katten Sigge) samt hemma i trädgården vid nyköpta poolen. Några av bilderna kommer från nationaldagsfirandet hemma i Moheda. Vi firade dagen med lyxig torskrygg, smörstekta kantareller (sista påsen), prästostmos, pepparrotscremé och råröda lingon. Receptet hittar ni här. Smaskens!

 
 

 

arkitekt - kantareller - kavat skor - leksaksbil - poolhäng - recept - torskrygg
2
Oslofru

Sånna underbara sommarbilder! :D

Svar: Tack, tittade på dina. Det såg inte helt fel ut heller!
Sara Jonson

Nya huset

Skall bli jättespännande att se arkitektens förslag. Vi har ju också anlitat arkitekt för att maximera vårt stugbygge.

Svar: Åh vad kul! Jag ska följa er. Tack för din respons! /Sara
Sara Jonson