Kökstankar på IKEA

Fredagens besök med 7-rätters avsmakningsmeny på white guiderestaurangen Stångs magasin var en fullträff. Petters föräldrar var barnvakt och Ludwig skötte sig exemplariskt. Vi somnade lyckliga och vaknade utsövda.

Fem timmar spenderade vi på IKEA under lördagen och kom fram till hur köket ska se ut i stugan. Det blir ett Nordsta med integrerad kyl och frys. Vi kommer ha överskåp i ek. Inspiration kommer från detta kök: http://www.panduvie.com/lineeike/photo/925974823883664353_146090665. Grått kakel på väggar, vit bänkskiva, diskho i aluminium. Även köket till sjöboden finns nu uppritat som ett förslag.

Under veckan har vi även lyckats få iordning en rumsbeskrivning. Det ar tagit väldigt mycket tid i anspråk då där ska stå specificerat väldigt noggrannt för att eliminera misstag eller kryphål (om man vill kalla det så). Allt från vilken dörr och vilka lister vi vill ha till vilken typ av panel av vilken kvalitet, vilka fönster med vilka p-värden. Allt ner till grunden. Det innebär sjukt mycket faktasök för att ta reda på allt. Min bror har hjälp oss mycket tackvare sina kunskaper.

Vi hoppas få in fler offerter denna vecka. 

IKEA - Lyx - Nordsta - Stångs magasin - avsmakningsmeny - barnvakt - kök - rumsbeskrivning - white guide