Ludwig 1 år och flotten sjösatt

Tiden går verkligen snabbt. Den 20 april 2014 föddes Ludwig. När värkarna började var vi ute på ön. Vi tog båten tillbaka till fastlandet mitt i natten, Petters bror körde oss. Det var stjärnklart och helt magiskt. Det tog sedan bara två timmar tills vi fick se vår efterlängtade son. Tur att vi valde att ta det säkra före det osäkra och åkte tillbaka innan det var för sent. I efterhand har vi skojat om vad alla som var där skulle ha gjort om jag varit tvungen att föda. Ettåringen blev firad flera dagar i rad både av goda vänner, Anna, Jeanette, Sigge och tjocka släkten. Han njöt av uppmärksamhet, presentsnören och sin första tårtbit.

 
 

 

I samma veva som Ludwig föddes började tankarna på en uppdelning av stugorna på ön att gro. Inte trodde jag då att vi ett år senare skulle skicka in bygglov för en egen sommarstuga och att vi skulle sjösätta en flotte som ska frakta allt virke och material. Det är väldigt spännade. Bröderna Jonson är i full fart att riva sjöboden som byggdes 1958.  

 
 
blogg.se - bygglov - fest - flotte - födelsedag - förlossning - paket - sjösättning - släkten - sommarstuga - stjärnklart - tårta - vänner
1
Anna K

Ja, gud va fort tiden går!
Och ändå har så mycket hänt på bara ett år!
Spännande med huset. Kul att ni skickat in ansökan nu. Håller tummarna 👍 Kram