Startbesked och avlopp

Mycket har hänt under vintern. Jag har haft fullt upp med att komma in i jobbet. Men framför allt har vi planerat något nytt varje helg, allt från vilka grenar vi måste såga ner, till vilket golv vi ska ha eller vad sommarstugan ska heta. Min man Petter har arbetat hårt men nu väntar ännu hårdare arbete.

Mitt senaste inlägg var när vi fått bygglovet. Det känns som att vi arbetat i det dunkla men äntligen så tittar våren fram och allt har fallit på plats.

Igår fick vi startbesked från kommun, det betyder att alla papper är okej för att börja bygga. På måndag kommer Lantmäteriet för att sätta ut en höjdmarkering sedan kommer snickaren under veckan för att placera ut huset. Gaaaahhhh! Om en vecka tar vi första spadtaget med grävmaskin för avloppet. Min pappa kommer och är förste grävare. Avloppet levererades idag och ser ut så här.


Dessutom har vi köpt en båt och motor men när vi väl skulle starta den saknades ett startsnöre så den som väntar på något gott.

Imorgon blir första övernattningen på ön för året. Det ska bli så himla mysigt. I väskan finns en Amarone, en ryggbiff och massa annat gott så klart. Vi passar på att fira vår 4 åriga bröllopsdag också. 
Amarone - Husdrömmar - avloppsanläggning - grilla - startbesked