Alla goda ting är tre

För mig är denna dagen speciell. Tre stora saker har hänt. Först och störst, vår lille goding rullade i vagnen mot första heldagen på förskolan. Pappa Petter fick äran att köra dit. Tänk att snart ett och ett halvt år gått sedan vår gosse kom till världen med buller och bång. Tänk att jag fått njuta nästan varje dag av denna underbara skapelse. Jag är otroligt tacksam för den förmånen jag och min man har och vad det Svenska systemet erbjuder.

 

Jag själv avslutade min föräldrarledighet med att göra första dagen på VFU (verksamhetsförlagd utbildning) som blivande narkossjuksköterska på operation. Först ska jag vara 4 veckor på ortopeden och specialenheten sedan väntar 4 veckor på kirurgen, urologen och gyn. Därefter har jag fått anställning på neuro-operation. Det väntar en helt ny vardag för både mig och Ludwig. För oss båda gick vår första dag över förväntan, hoppas att resten blir lika bra.

Slutligen så har det äntligen hänt. Våra ritningar för sommarstugan är KLARA! Se och begrunda. Nu väntar BYGGLOV.

 

 

 
Collsteark.se - bygglov - dagis - föräldrarledighet - lycka - sommarstuga - tacksamhet
1

Äntligen dax för grävning!

 
Nu är den här! Första grävtaget togs igår. Det är ny vatten- och elledning som läggs ner. Den befintliga elen är för dålig för att klara tre stugor så det är väl investerade pengar. 
 
Vi har semester ännu en vecka så bilen är packad för Danmarksresa. Vi hoppas få gotta oss med fisk och skaldjur, gott vin och umgänge med Petters familj. Vi ska bo granne med havet och sanddynerna så om solen tittar fram blir vi glada!